Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχω είναι σχεδιασμένες να ταιριάζουν στις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Παρακαλώ, μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μου για να κανονίσουμε πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες αν οι παρακάτω επιλογες δεν ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Σε αυτό το πρόγραμμα θα εστιάσουμε στο να σας διδάξω τις δεξιότητες που απαιτούνται για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο απόδοσης και μετά θα παρακολουθώ την απόδοσή σας ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις κατάλληλες προσαρμογές στις δεξιότητές σας και στον τρόπο σκέψης σας για να μπείτε πάλι στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας.

Παρακάτω είναι ένα μέρος μιας  λίστας αυτών που το Συνεργατικό Coaching θα σας βοηθήσει να πετύχετε ...
  • Να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό πλάνο που να δουλεύει για την επιχείρησή σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ
  • Να προσελκύετε κατάλληλους υποψηφίους στην επιχείρησή σας
  • Να ξεπερνάτε οποιονδήποτε φόβο ή απόρριψη
  • Να μάθετε αποτελεσματικά σενάρια ανεύρεσης υποψηφίων και στρατολόγησης
  • Να δημιουργήσετε όσους ενδιαφερόμενους επιθυμείτε
  • Να χρησιμοποιήσετε αποδοτικά και σωστά το χρόνο σας για να δημιουργήσετε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας
  • Να εφαρμόσετε συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής της προόδου στην επιχείρησή σας
  • Να ξεπερνάτε την αναβολή και τις αντιρρήσεις
  • Να εκπαιδεύσετε την ομάδα σας να αντιγράψει την επιτυχία σας
και πολλά άλλα θέματα, σε μια λίστα δυναμική , που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.

Είναι πράγματα που πολλές εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ τα διδάσκουν μεν, αλλά με τρόπους και μεθόδους  που ήταν αποτελεσματικές πριν από 5, 10 ή ακόμα και 20 χρόνια.

Η αγορά όμως έχει αλλάξει, οι άνθρωποι πλέον είναι πιο ενημερωμένοι και γι' αυτό πιο απαιτητικοί, οι τεχνολογίες έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Αν δεν προσαρμοστείτε στις αλλαγές αυτές τότε η επιχείρησή σας θα θυμίζει περασμένες δεκαετίες.

Το Συνεργατικό Coaching που σας προτείνουμε έχει σαν στόχο να σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια, τις γνώσεις και την καθοδήγηση ώστε να μπορέσετε να γίνετε ένας πετυχημένος δικτυωτής του μέλλοντος.

Ο προσωπικός σας σύμβουλος θα συζητήσει μαζί σας και θα είναι δίπλα σας συνεχώς για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μία καλύτερη κατανόηση της επιχείρησης σας και του εαυτού σας.

Τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Συνεργατικού Coaching;

Με το coaching πρόγραμμα που σας προτείνουμε θα έχετε εβδομαδιαίες τηλεφωνικές ή μέσω Skype συνεδρίες με τον επαγγελματία coach μας διάρκειας 30 λεπτών όπου θα αναλύετε ό,τι συνέβη την εβδομάδα που πέρασε, θα προγραμματίζετε την επόμενη εβδομάδα και θα μπορείτε να συζητάτε οτιδήποτε σας απασχολεί στην επιχείρησή σας.

Οι επιλογές του προγράμματος είναι για τέσσερις, δώδεκα και εικοσιτέσσερις συνεδρίες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε είτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμά μας κάνοντάς το μόνο για 1 μήνα ή να ξεκινήσετε βάζοντας ένα πλάνο 90 ημερών ή 6 μηνών έτσι ώστε να χτίσετε με σίγουρα και σταθερά βήματα την επιχείρησή σας.

Η επένδυση που χρειάζεται να κάνετε στην επιχείρησή σας από δω και πέρα θα είναι μόνο σε σχέση με τον προσωπικό σας coach, γιατί θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε μία συνεχή ροή υποψηφίων - ανθρώπων που θέλουν διακαώς να μάθουν για την επιχείρησή σας [χωρίς να χρειάζεται να επενδύετε τα χρήματά σας δοκιμάζοντας τεχνικές διαφήμισης που δε δουλεύουν]


Επίσης όταν ξεκινήσετε ένα από τα προγράμματα Συνεργατικού Coaching θα έχετε πρόσβαση στις ζωντανές Online Εκπαιδεύσεις που κάνω κάθε μήνα με διαφορετικό θέμα. Σε αυτές τις Online Εκπαιδεύσεις θα μπορείτε να θέτετε τις ερωτήσεις σας σε καίρια ζητήματα που σας απασχολούν και να λαμβάνετε απαντήσεις ειδικά για το δικό σας θέμα. - Αξίας 49€


Επιλογές Συνεργατικού Coaching

Πακέτο Beginner: 4 συνεδρίες - 119€
Πακέτο Professional: 12 συνεδρίες - 327€
Πακέτο Expert: 24 συνεδρίες - 594€
(Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και γίνεται μέσω τηλεφώνου ή Skype)

Μπορείτε να πάρετε μία 'γεύση' του προγράμματος ζητώντας μία ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία Επιχειρηματικής Ανάλυσης διάρκειας 30 λεπτών - κάντε κλικ εδώ.