Ποιος ΕίμαιΓεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσα στο Κιλκίς. Ήμουν μαθητής κάτω του μετρίου στο σχολείο αλλά ήμουν άνω του μετρίου μαθητής εμπειριών. Δεν έζησα εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, αλλά είχα τις προκλήσεις μου και προσπαθούσα να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορούσα από κάθε κατάσταση.

Στον στρατό υπηρέτησα ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Τεθωρακισμένων για 23 μήνες.

Το 2006 ήρθε στη ζωή μου ο πρώτος μου γιος. Το 2010 και το 2017, ήταν οι άλλοι δύο γιοι!
Τα πιο εκπληκτικα πράγματα/πλάσματα!
Μπορώ να πω ότι είναι από τους μεγαλύτερους δασκάλους που είχα ποτέ. Το να είσαι γονιός είναι το υπέρτατο σχολείο τελικά. Μαθαίνεις για τη ζωή. Υπομονή, αναγνώριση, υποστήριξη, κατανόηση, ηγεσία, συμμετοχή, διασκέδαση, συμπόνια, υπομονή(το είπα αυτό;) και πολλές άλλες αξιόλογες ικανότητες.

Με το Δικτυακό Μάρκετινγκ ασχολούμαι από τον Φεβρουάριο του 2002. Από τα πιο συναρπαστικά οφέλη του Δικτυακού Μάρκετινγκ ήταν ότι με βοήθησε να γίνω και να γίνομαι καλύτερος.

Κάθε εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ έχει ένα εκπληκτικό σύστημα εκπαίδευσης και υποστήριξης, η επιθυμία μου όμως για μάθηση και για να γίνω όσο καλύτερος μπορώ στην επιχείρησή μου με οδήγησε να περάσω και από "εξωσχολικές" εκπαιδεύσεις. Έχω παρευρεθεί σε εκατοντάδες συναντήσεις, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και συνέδρια ηγεσίας και το 2007 αποφοίτησα από το MLM University του Hilton Johnson στο οποίο ήμουν μαθητής για 12 μήνες και αποφοίτησα ως coach για το Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Το 12μηνο πρόγραμμα περιλάμβανε εβδομαδιαίες ζωντανες προσωπικές συνεδρίες coaching με έναν επαγγελματία coach, καθώς και ζωντανές εκπαιδεύσεις μέσω conference calls. Οι δεξιότητες που έμαθα και βελτίωσα στους 12 μήνες περιλάμβαναν θέματα ηγεσίας, οργάνωσης ομάδας, παρακίνηση, προσωπική ανάπτυξη, μάρκετινγκ, διαφήμιση, χειρισμό αντιρρήσεων, μαθήματα καλής ακρόασης και πολλές ακόμα δεξιότητες που με έκαναν καλύτερο δικτυωτή.

Η εκπαίδευση και η κατάρτισή μου όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μερικά από τα προγράμματα που έχω μελετήσει και εφαρμόζω είναι:Pocket Tracker - Tim Sales

Brilliant Questions - Tim Sales
Selling by Attraction - Hilton Johnson

The 5 Books - Tom 'Big Al' Schreiter

Big Al's MLM Sponsoring Secrets - Tom 'Big Al' Schreiter


Natural Selling - Michael Oliver

Crush It - Gary Vaynerchuk

... και πολλά πολλά άλλα!

Μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε περισσότερα για μένα στο προσωπικό μου site ή ακολουθώντας με στο Instagram ή στο Facebook.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Θοδωρής Αραμπατζής
Business Coach